Trööött

Update: | Publicerat i -Both-
Hello!
Efter att ha nästintill glömt allt med blogg och vad det nu heter så fick jag en liten påminnelse om att jag faktiskt också hade en blogg att sköta om - sorry för att jag varit oaktiv hela dagen men den började skev från början alltså. Redan igår faktiskt.
 
Visste de faktiskt inte själv men hade tydligen bland annat stoppat flingpaketet i kylen på morgonen och inte haft en aning om vad jag hållit på med. Efter det somnade jag i bilen påväg hem från träningen, tog en powernap hemma och somnade faktiskt ganska tidigt.. Eller inte... Idag försov jag mig vilket jag faktiskt aldrig brukar göra, seriöst aldrig. Kom i vilket fall bara typ 10 min försent så ingen frånvaro ändå. Sen på kommunikationen var jag till en början så häääär nära på att ta en powernap, somnade nästan på bussen hem också, men som tur var va jag nästan helt hemma då så lyckades hålla mig vaken.
 
Idag har jag typ pluggat sammhällskunskap, skulle egentligen till Freddi men de blev lite svårt då jag inte kunde ta mig upp och det är förjävulskt kallt och mörkt ute just nu, så vi valde att lägga om schemat till imorgon. 
 
Onsdag imorgon och det är träning, vet inte riktigt hur taggad jag är men tror ändå det kommer gå bra, ska faktiskt gå och lägga mig tidigt idag så jag orkar med resten av veckan, helgen kommer speciellt bli tuff, men mer om det sen, vi hörs. Kram!
 
 
 
 
 
TILLBAKA TILL STARTSIDAN

TOTAL COPYRIGHT PÅ BLOGGEN LOUDY 2014/2015